Blat
- 4 oua
- 300 g zahar pudra
- 200 g faina
- 100 g nuca
- 10 linguri apa
- 1 praf de copt
Se bat galbenusurile cu zaharul, adaugand cate o lingura de apa, apoi nuca macinata, faina cu praful de copt si la urma albusul batut spuma cu putina sare. Se coace la foc f. incet intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Siropul
- 300 g capsuni
- zahar dupa gust
Se zdrobesc capsunii si se fierbe zeama obtinuta cu adaos de zahar dupa gust. Se insiropeaza blatul.
Crema
- 200 g unt
- 1 pahar lapte
- 1 pahar zahar pudra
- zahar vanilat
Se freaca bine untul, se adauga incet laptele in care s-u dizolvat zaharul si un praf de sare. Se orneaza cu capsuni
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu